slide-0
slide-1

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

 

Automatische draaideuren

De Chameo automatische draaideuren behoren tot de meest intelligente automatische draaideuren die er op de markt zijn. Ze zijn zeer energiezuinig en enorm stil. De Chameo automatische draaideuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen waardoor zij ideale keus zijn voor toepassingen in gezondheidscentra, appartementencomplexen, openbare gebouwen en kantoren waar veiligheid, stilte en toegangsgemak belangrijk zijn.

De Chameo automatische draaideur is zeer praktisch: de deur sluit winddicht en is erg gemakkelijk te installeren. Bestaande handbediende deuren kunnen snel en eenvoudig geautomatiseerd worden. Met een automatische draaideur van Chameo verhoogt u het comfort en biedt u een gemakkelijke toegang voor mindervaliden.

Bij Chameo staat de veiligheid voorop. Onze deuren voldoen aan de allernieuwste Europese veiligheidsnormen.

De deuren kunnen tevens gekoppeld worden aan brandmeldsystemen waardoor deze zeer geschikt zijn voor gebruik in combinatie met rook of brandwerende deuren. In geval van een brandmelding zal de deur ontgrendelen zodat er een vluchtweg ontstaat en na handmatige opening als een normale deurdranger op veerkracht fungeren.

De Chameo automatische draaideur kan voor iedere situatie worden ingezet. Door het gebruik van de nieuwste microprocessor techniek is de deur eenvoudig in te stellen, voor een zeer gebruikersvriendelijke toegang of indien gewenst een gegarandeerde afsluiting van uw deuren.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

automatische draaideur

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

automatische draaideuren

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand