slide-0
slide-1

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

 

Draaikruis

Helaas kan de deur niet altijd meer gastvrij opengezet worden. Toch hoeft dit geen probleem te zijn met de toegangscontrole oplossingen van Chameo. Of het nu gaat om een industriecomplex, kantoorgebouw of luchthaven; Chameo biedt u het draaikruis dat past bij de uitstraling en het beveiligingsniveau dat u wenst.

Door het uiterst brede productengamma aan fysieke beveiligingsoplossingen kunt u kiezen uit een legio aan mogelijkheden en bieden wij de hoogst mogelijke flexibiliteit, zodat de gebruiker controle niet als een obstakel hoeft te ervaren. Tevens bieden wij oplossingen op het gebied van toegangsregulering.

Middels draaikruizen, draaipoortjes en tourniquets wordt geruisloos de toegang verleend tot winkels, musea en recreatievoorzieningen (zoals attractieparken en zwembaden). Neemt u gerust contact met ons op voor vragen over de juiste veiligheidstoepassingen of toegangscontroleoplossingen in uw situatie.

Chameo biedt u een complete lijn driepoottourniquets en draaikruizen. Deze tourniquetlijn bevat zowel zeer elegante ontwerpen als ontwerpen in een uiterst robuuste stijl. Een driepoottourniquet maakt regulering van personenstromen mogelijk en dit toch met behoud van een open uitstraling van de omgeving. Het beveiligingsniveau van dit type tourniquet is laag, maar de tourniquet voorkomt dat personen ongemerkt doorlopen. Tevens kan dit type tourniquet uitstekend worden ingezet om het aantal passages in n of beide richtingen te tellen. Het draaikruis is zowel in een handbediende als motorisch aangedreven versie leverbaar.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

draaikruizen

Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

draaikruis

Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand