De Chameo Hybrid Drive is nu ook door de Architect ontdekt. Op de vooraanstrevende website voor architecten: http://www.dearchitect.nl/ is te lezen waar deze automaat allemaal toe in staat is.

De Chameo Hybrid Drive is een vervangingskit voor bestaande schuifdeurautomaten. Het product neemt de eigenschappen aan van de bestaande schuifdeurautomaat, zodat het enige verschil is dat de de schuifdeur na installatie stiller is en is opgewaardeerd naar de nieuwste veiligheidsnormen.

Alleen de noodzakelijke onderdelen worden vervangen; de Hybrid Drive maakt gebruik van de bestaande rail, tandriem, meenemers, loopwagens, omleidpulley en electroslot.

Door de slimme configuratie en multifunctionele en modulaire montagemogelijkheden kan de Chameo Hybrid Drive in alle automaten worden ingebouwd. De intelligente en zelflerende microprocessor besturing berekent zelf steeds de ideale snelheid en aanstuurstroom van de motor.

Meer informatie is op te vragen via deze website.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms