scan-logoBent u ondernemer en weet u niet zeker of uw bedrijf goed is beveiligd tegen criminaliteit en vandalisme? Dan is er voor u de onafhankelijke beveiligingsscan op maat. 2011: 10 miljoen euro beschikbaar De overheid stelt 10 miljoen euro beschikbaar: 3 miljoen voor de beveiligingsscan en 7 miljoen voor de beveiligingsmaatregelen. Van 1 februari 2011 tot en met 1 december 2011 kunt u de subsidie voor de beveiligingsscan aanvragen. De subsidie voor het doorvoeren van de beveiligingsmaatregelen kunt u aanvragen vanaf 1 februari 2011 tot en met 1 juni 2012.

Met de beveiligingsscan krijgen kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 medewerkers of 10 fte’s) onafhankelijk advies op maat. De overheid vergoedt €300 per scan per vestiging. Bovendien kunt u op basis van de beveiligingsscan de helft van de kosten voor het veiliger maken van uw zaak vergoed krijgen, met een maximum van €700. In totaal kunt u dus maximaal €1000 subsidie ontvangen per vestiging.

Maatregelen om uw zaak veiliger te maken zijn bijvoorbeeld het plaatsen van (winkel) beveiligingspoortjes, bollards, automatische schuifdeuren of het plaatsen van een elektronisch toegangscontrole systeem. Zaken waarin Chameo u vrijblijvend en uitgebreid kan adviseren.

De beveiligingsscan kunt u zelf aanvragen via http://www.stavoorjezaak.nl/ maar wij kunnen ook de beveiligingsscan voor u door een onafhankelijke adviseur laten uitvoeren. De resultaten van deze scan kunt u vervolgens bespreken met een leverancier, zoals Chameo B.V. U bent echter geheel vrij in uw keuze voor de leverancier. De adviseur werkt onafhankelijk van de leveranciers.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms