Fixdeal 044 web

Fixdeal Den Haag

Fixdeal wilde graag de ingaande stroom klanten en uitgaande klanten gescheiden hebben. Door de plaatsing van de schappen en de bestaande ingang van de winkel was het lastig voor het personeel te onderscheiden welke klant net de winkel binnenkwam en welke eruit ging.

Ze zochten een goedkope oplossing om voor hun klanten en personeel een betere doorstroming te krijgen, waardoor de klant op een juiste route door de winkel ging en dus het gehele assortiment kon bekijken alvorens de winkel te verlaten.

Eis van onze opdrachtgever was dat het systeem eenvoudig en goedkoop was. En alles op maandagmorgen voor 11.00 gemonteerd en opgeleverd zodat de klanten geen hinder van de werkzaamheden ondervonden. 

 

Fixdeal 046 web2 Fixdeal 045 web3

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand