Nachtaanzicht hotel

Boutique Hotel The Roosevelt te Middelburg

Bij dit schitterende hotel in het hartje van Middelburg heeft Chameo een gastvrije entreepui geplaatst met behoud van de authentieke uitstraling van het pand.

In de oorspronkelijke situatie was de entree uitsluitend voorzien van 2 grote houten deuren passend bij de sfeer van het gebouw. In de zomer kon de eigenaar de deuren openzetten voor een gastvrije entree maar in de winter leverde dit tocht- en koudeproblemen op. Het sluiten van de deuren was echter geen optie. Aan Chameo de schone taak om een oplossing hiervoor te bieden.

De oplossing is gevonden in het plaatsen van een volledig transparante hardglazen entreepui met automatische schuifdeur welke aan de buitenzijde voor de houten deuren is geplaatst. Hierdoor blijft de authentieke uitstraling behouden en is een gastvrije entree ontstaan waardoor de gasten naar binnen komen en de kou buiten blijft.

Aanzcht totale hotel

Binnenzijde hotel

Hotel The Roosevelt

Nachtaanzicht hotel

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand