slide-0
slide-1

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

 

Elektrische schuifdeur

De Chameo elektrische schuifdeuren onderscheiden zich door kwaliteit met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Design en topprestaties zijn volledig in balans met de nieuwste elektrische schuifdeuren van Chameo B.V. Door onze jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste productietechnieken is er een nieuwe generatie deuren ontwikkeld die uitblinken in kwaliteit, vormgeving en functionaliteit. Automatische schuifdeuren zorgen voor uitnodigende en veilige entrees, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn. Daarnaast bieden zij optimaal gemak en een ruime doorgang.

De elektrische schuifdeur van Chameo is geruisloos, heeft een lange levensduur en kan snel en eenvoudig geďnstalleerd worden. De relatief lage aanschafkosten maken een elektrische schuifdeur voor veel toepassingen interessant. Chameo levert en monteert tevens voor u de volledige pui met elektrische schuifdeur.

De elektrische deuren van Chameo zijn geschikt voor alle ruimtes waar een afscheiding gewenst is en wordt veelvuldig toegepast in winkels, kantoren, zorginstellingen, hotels, restaurants, banken, ziekenhuizen en woningen.

De meest toegepaste variant is de dubbelvleugelige deur. Dat is een automaat waarbij twee deuren uit elkaar schuiven. De schuifdeurautomaat zorgt er voor dat uw entree volledig discreet en toch elegant geautomatiseerd wordt.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

elektrische schuifdeuren

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

elektrische schuifdeur

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand