Opleiding

Chameo verzorgt regelmatig interne trainingen en cursussen voor installateurs m.b.t. de techniek en regelgeving van toegangstechniek.

Kwaliteit, maatwerk en klantgerichtheid zijn de pijlers van Chameo toegangstechniek. Chameo beschikt over hoogopgeleide technische productmanagers.
Ze volgen alle marktontwikkelingen en houden de vinger aan de pols bij onze toeleveranciers, met wie ze nauw samenwerken.

Ze worden regelmatig bijgeschoold. De markt vraagt terecht om een hoogwaardige technische ondersteuning en advies bij het gebruik van de oplossingen omdat er steeds strengere eisen aan eindproducten worden gesteld.

Zeker op het gebied van veiligheid is er momenteel veel te doen, maar ook door de snelle technologische ontwikkelingen is het belangrijk tijdig in te spelen op de mogelijkheden van de nieuwste technieken.

Met de vestigingen in het land, de hoogwaardige keten van fabrikanten en leveranciers en het enthousiasme en de deskundigheid van ons team zijn wij een betrouwbare partner voor uw project.

Of het nu gaat om Advies, Installatie, Monitoring of Service & onderhoud.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms