Onze medewerkers kunnen wij u geheel vrijblijvend advies geven over de nieuwste technische mogelijkheden om uw toegang zo efficient en veilig mogelijk aan te passen binnen de laatste normen.

Zeker sinds de invoering van de nieuwe normen voor automatische deuren is er veel veranderd voor automatische toegangen en is het belangrijk dat u zich goed laat informeren zodat uw (nieuwe) toegang aan de laatste eisen voldoet.

EN 16005 en NEN-EN 16361 norm voor automatische deuren
Zo is er per 10 april 2013 de EN 16005 norm ingevoerd en is de bestaande regelgeving omtrent de gebruiksveiligheid van automatische deuren voor personen toegang, in vluchtroutes en voor automatische (brand) werende deuren verscherpt en vervangen.

En in oktober 2013 is de NEN-EN 16361 norm geplubiceerd welke nieuwe eisen stelt aan o.a. de luchtdoorlaatbaarheid, waterdichtheid en windbelasting van automatische deuren.

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, waarbij wij altijd de hoogste prioriteit geven aan de behoefte en situatie van u als klant binnen de geldende normen.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand