Verkoop

Wij hebben geen verkopers in dienst, maar technische adviseurs. 

Het grote verschil daarvan is dat onze mensen in samenspraak met u naar de beste oplossing zoeken voor uw specifieke situatie.

Goed advies die betrekking heeft op de oplossing van uw specifieke vraagstuk. Dus uitgaan van het doel wat de oplossing moet bieden en niet uitgaan van de technische mogelijkheden die beschikbaar zijn.
Dat leidt tot een optimaal advies, inclusief een budget calculatie, waardoor u verzekerd bent van de beste oplossing voor de laagste prijs.

Al onze adviseurs hebben een sterke technische achtergrond en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied en regelgeving.
De meeste van onze adviseurs zijn RSE (Register Security Expert) waardoor ze in staat zijn volgens een beproefde methodiek uw specifieke vraag professioneel op te pakken uitgaande van uw behoefte als klant en u op een efficiënte en duidelijke wijze te adviseren.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand