Planning

U heeft een uitstekend product. Maar na verloop van tijd moet er onderhoud gepleegd worden anders kunnen er mankementen aan ontstaan.

U wilt dan als klant: 
Snel geholpen worden
Op het moment dat het u het beste uitkomt
Tegen een zo laag mogelijke prijs

Bij onze afdeling planning heeft u maximale inspraak in het bezoekmoment van onze monteur. Middels één contactmoment krijgt u duidelijkheid over wanneer en hoe laat hoe laat een monteur langskomt.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met het servicenummer voor uw regio. 

Groningen, Friesland, Drenthe: 
088 - 622 0102

Flevoland, Overijssel, Gelderland:
088 - 622 0103

Noord Brabant, Limburg, Zeeland:
088 - 622 0104

Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht:
088 - 622 0105

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms