OnderhoudCare and Repair™

Of het nu gaat om een een automatische deur, tourniquet of beveiligingsdeur voor het totale onderhoud bent u bij Chameo aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn wij in staat om kwalitatief en betaalbaar onderhoud op maat te verzorgen aan uw toegang.

Misschien heeft u al een bestaande toegang in een onderhoudscontract bij uw huidige leverancier en bent u ontevreden. Want het kan volgens u nóg beter. Of u heeft geen onderhoudscontract en is het gewoon eens tijd voor onderhoud of een reparatie. Of u nu wel of geen onderhoudscontract heeft. Het maakt ons niet uit. Ons team van onderhoudspecialisten staat voor u klaar. Zij kennen veel merken automatische deuren van haver tot gort.

Onafhankelijke inspecties en interne kwaliteitscontroles garanderen de kwaliteit van hun werk.

Care & Repair™ in een notendop:

* Plaatsing of vervanging van automatische toegangen
* Aanpassen aan nieuwe wensen en eisen
* Uitbreidingen of extra bedieningsapparatuur zoals drukknoppen of codepanelen
* Onderhoud aan bestaande installaties
* Reparaties/schadeherstel
* Periodieke inspecties

Meer weten van onze oplossingen? Neem dan contact op met Rob van Hout. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms