Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/Ontwikkeling.png'

Ontwikkeling

Als specialist op het gebied van toegangstechniek werkt Chameo continu aan nieuwe slimme oplossingen.

Door onze kennis en ervaring terug te koppelen aan onze afdeling ontwikkeling ontstaan er nieuwe oplossingen welke afgestemd zijn op de behoefde van een bepaalde branch of doelgroep.
Dit kan ontstaan door het combineren van bestaande producten of technieken.
Maar ook door het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten.

Ons streven is oplossingen te bedenken die verrassend zijn en de verwachtingen overtreffen.
Maar vooral naadloos aansluiten op de behoefte van onze klanten.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand