Product-marktcombinaties

Chameo werkt met verschillende marktgroepen, ieder gericht op een eigen marktsegment. Elke marktgroep is zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling als het vermarkten en verkopen van haar producten.

Doordat elke marktgroep als een zelfstandige onderneming functioneert, resulteert dit in uitgebalanceerde combinaties van technologie, producten en businesses afgestemd op een specifiek marktsegment. Door slim gebruik te maken van de kennis en ervaring van andere marktgroepen worden producten sneller ontwikkeld en naar de markt gebracht.

 

Lees meer...

Entreeoplossingen voor kantoorgebouwen

 

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf. Een moderne uitstraling met betrouwbare techniek. Overdag een vriendelijke en open uitstraling, na sluitingstijd degelijk afgesloten en robuust uitgevoerd.

Lees meer...

Ziekenhuizen

 

Automatische deuren zijn niet meer weg te denken in de zorg. Naast het zorgen voor een hygiënische omgeving bieden ze veel gemak en comfort. Chameo heeft een complete productenlijn speciaal voor de zorg.

Lees meer...

Woningen en WMO oplossingen

 

Wie om zich heen kijkt, ziet hoe de samenstelling van de bevolking verandert. Vergrijzing van onze bevolking raakt de komende jaren in een stroomversnelling. Logisch dat daardoor ook de individuele woonwensen veranderen. Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Lees meer...

Supermarkten & winkelcentra

 

Bent u op zoek naar een manier om uw klanten een gastvrije en comfortabele entree te bieden? Dan heeft Chameo de oplossing waar u naar op zoek bent. De Automatische deuren van Chameo zorgen voor een betrouwbare entree waardoor uw klanten gemakkelijk en veilig uw winkel in- en uitlopen.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms