Ziekenhuis4

Ziekenhuizen

 

Automatische deuren zijn niet meer weg te denken in de zorg. Naast het zorgen voor een hygiënische omgeving bieden ze veel gemak en comfort. Chameo heeft een complete productenlijn speciaal voor de zorg.

Of het nu gaat om een hermetische deur voor een operatiekamer, een schuifdeur voor de entree of een stilte ruimte. Wij hebben voor iedere situatie een passende en sluitende oplossing.

De Chameo oplossing voor hermetische deuren schuilt voornamelijk in de slimme constructie van de rail in combinatie met de hypermoderne besturing van de automaat. De loopwagens van de automaat vallen op het laatste moment van de afgelegde weg in een speciale inkeping waardoor het deurblad in zijn geheel zakt en naar de muur beweegt. Een simpele, maar zeer doeltreffende manier om een hermetische afdichting te verkrijgen. De Chameo automaten kunnen zeer eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden waardoor gemakkelijk een sluiswerking tussen meerdere deuren gecreeerd kan worden.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand