Entreeoplossingen

Entreeoplossingen voor kantoorgebouwen

 

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf. Een moderne uitstraling met betrouwbare techniek. Overdag een vriendelijke en open uitstraling, na sluitingstijd degelijk afgesloten en robuust uitgevoerd.

En dat alles natuurlijk zeer onderhoudsvriendelijk en voordelig. Graag adviseren wij u over de toegankelijkheid van uw pand, zodat ieder van uw bezoekers zich welkom voelt of het nu gaat om medewerkers of bezoekers met of zonder lichamelijke beperking. Uiteraard kunnen onze automatische deuren probleemloos worden aangesloten of uitgevoerd met alle mogelijke vormen van toegangscontrole zoals kaartleessystemen en biometrische oplossingen.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms