Supermarkt

Supermarkten & winkelcentra

 

Bent u op zoek naar een manier om uw klanten een gastvrije en comfortabele entree te bieden? Dan heeft Chameo de oplossing waar u naar op zoek bent. De Automatische deuren van Chameo zorgen voor een betrouwbare entree waardoor uw klanten gemakkelijk en veilig uw winkel in- en uitlopen.

Dicht als het dicht moet zijn en open wanneer u het wenst. Ongeacht het weer, de hoeveelheid mensen, het tijdstip of de dag. Automatische deuren houden tocht en kou buiten en creëren een comfortabele omgeving waardoor uw klanten prettig kunnen winkelen. Bovendien zullen ook uw energiekosten flink afnemen als u kiest voor een Chameo schuifdeuraandrijving.

Voordelen van een schuifdeur voor supermarkten en winkelcentra:
Hoge capaciteit
Energiebesparing (zomer en winterstand)
Optimaal beheersbaar binnenklimaat
Voorkomt tocht
Gemakkelijk toegankelijk voor winkelwagentjes en mindervaliden
Mooie en moderne uitstraling
Optimaal gebruik kunnen maken van de vrije verkoopoppervlakte

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand