home-bg

Woningen en WMO oplossingen

 

Wie om zich heen kijkt, ziet hoe de samenstelling van de bevolking verandert. Vergrijzing van onze bevolking raakt de komende jaren in een stroomversnelling. Logisch dat daardoor ook de individuele woonwensen veranderen. Steeds meer mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

En gelukkig past onze woonomgeving zich daarop aan. Niet alleen qua bouwstijl en renovatieplanning, maar vooral ook qua invulling van de technische installaties in en om de woning.

Chameo Toegangstechniek is gespecialiseerd in het adviseren en verzorgen van deurautomatisering bij woningaanpassingen voor bestaande én nieuwe situaties waardoor u ongehinderd uw woning kunt betreden en verlaten. De Chameo draaideurautomaten zijn de veiligste en stilste op de markt waardoor deze absoluut geen geluidsoverlast veroorzaken.

Wij verzorgen door geheel Nederland voor u de complete automatisering van uw deur inclusief eventuele aanvullende werkzaamheden zodat u slechts 1 aanspreekpunt heeft.

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms