Op de beurs voor onderhoud in de techniek was Chameo aanwezig met de inmiddels bekende Hybrid Drives.
Deze slimme aandrijving is in staat bijna 90% van de bestaande merken schuifdeurautomaten te vervangen zonder bouwkundige kosten!
Uiteraard logisch dat hier veel belangstelling voor was.
Als je bedenkt dat bijna 50% van de kosten voor het vervangen van een oude schuifdeuraandrijving bouwkundige kosten zijn dan ligt de besparing voor de hand. En niet alleen in geld. Ook de tijd is belangrijk. Omdat de omwisseltijd minimaal is bespaart u niet alleen veel geld, maar is de overlast tot een absoluut minimum beperkt.

Wil u meer weten over de Hybrid Drives of wil u weten of uw oude schuifdeuraandrijving kan worden vervangen door de Hybrid Drive.
Neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DSC 0038 Kopie    DSC 0041 Kopie    DSC 0048 Kopie

 

{{iframe}}

 

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand