do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

do, dec 31

Toegankelijkheid voor iedereen

Chameo Entrance Solutions

 

scan-logoBent u ondernemer en weet u niet zeker of uw bedrijf goed is beveiligd tegen criminaliteit en vandalisme? Dan is er voor u de onafhankelijke beveiligingsscan op maat. 2011: 10 miljoen euro beschikbaar De overheid stelt 10 miljoen euro beschikbaar: 3 miljoen voor de beveiligingsscan en 7 miljoen voor de beveiligingsmaatregelen. Van 1 februari 2011 tot en met 1 december 2011 kunt u de subsidie voor de beveiligingsscan aanvragen. De subsidie voor het doorvoeren van de beveiligingsmaatregelen kunt u aanvragen vanaf 1 februari 2011 tot en met 1 juni 2012.

Met de beveiligingsscan krijgen kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 medewerkers of 10 fte’s) onafhankelijk advies op maat. De overheid vergoedt €300 per scan per vestiging. Bovendien kunt u op basis van de beveiligingsscan de helft van de kosten voor het veiliger maken van uw zaak vergoed krijgen, met een maximum van €700. In totaal kunt u dus maximaal €1000 subsidie ontvangen per vestiging.

Maatregelen om uw zaak veiliger te maken zijn bijvoorbeeld het plaatsen van (winkel) beveiligingspoortjes, bollards, automatische schuifdeuren of het plaatsen van een elektronisch toegangscontrole systeem. Zaken waarin Chameo u vrijblijvend en uitgebreid kan adviseren.

De beveiligingsscan kunt u zelf aanvragen via http://www.stavoorjezaak.nl/ maar wij kunnen ook de beveiligingsscan voor u door een onafhankelijke adviseur laten uitvoeren. De resultaten van deze scan kunt u vervolgens bespreken met een leverancier, zoals Chameo B.V. U bent echter geheel vrij in uw keuze voor de leverancier. De adviseur werkt onafhankelijk van de leveranciers.

 

Projecten

Care Resort Huahin (Thailand)

ma, jan 31

Care Resort Huahin (Thailand)

Of wij het aandurfden om een Care Resort volledig rolstoel vriendelijk toegankelijk te maken in Thailand. Ja hoor!
De Holiday Care Villa's zijn volledig aangepaste en rolstoel vriendelijke/toegankelijke luxe vakantie- en verblijfs villa's. Chameo heeft hiervoor de deurautomatisering verzorgd van de volledig aangepaste luxe villa's van Care Resorts. In deze luxe volledig aangepaste villa's kunt u uw vakantie doorbrengen of u kunt voor langere tijd verblijven op een exotische bestemming (bijvoorbeeld overwinteren of herstellen van een medische ingreep). De villa's zijn in een rustige omgeving gelegen vlakbij de populaire en Koninklijke badplaats Hua Hin.

Ernst & Young

ma, nov 30

Ernst & Young

15 verdiepingen. En op elke verdieping schuifdeurautomaten van Chameo.
Glas en transparantie gecombineerd met het gemak van automatische toegang.
Dat is wat onze opdrachtgever heeft gerealiseerd bij het kantoor van Ernst & Young te Amsterdam. 

Woonflat Zoetermeer

ma, nov 30

Woonflat Zoetermeer

Een schitterende woonflat in Zoetermeer. Vlak bij het station, goed bereikbaar en op loopafstand van winkels.
Enige nadeel was dat er een handmatige draaideur inzat en dat als die bleef open staan er ongewenste gasten in de hal lagen te slapen.

Omdat er een erg grote windbelasting op het pand zit was een draaideurautomaat monteren geen goede oplossing.
Er is gekozen om de bestaande handbediende draaideur te demonteren en enkelvleugelige telescoopaandrijvingen te plaatsen.
De bediening van de automaten gaat door middel van het bellentableau, de intercom en een sleutelschakelaar aan de buitenzijde.DUO Plant

ma, nov 30

DUO Plant

Bij Duo plant wilden ze meer controle over hoe de klanten naar binnen en naar buiten gingen.
De toegang moest geregeld worden door middel van een barcode lezer waar wij een RVS zuil voor mochten leveren en een aparte ingaande en uitgaande geleiding. 

Hoofdkantoor Intertoys Waddinxveen

ma, nov 30

Hoofdkantoor Intertoys Waddinxveen

In opdracht van Intertoys mochten wij de toegangscontrole leveren voor de receptie van hun hoofdkantoor.
Er is door de klant gekozen voor een traditioneel dubbel tourniquet in 1 centrale behuizing.

Omdat er een zeer fraaie houten vloer in de entreehal zat hebben we een speciale RVS onderplaat gemaakt
welke op de vloer verlijmd is en waarop we het tourniquet geplaatst hebben.

Fixdeal Den Haag

ma, nov 30

Fixdeal Den Haag

Fixdeal wilde graag de ingaande stroom klanten en uitgaande klanten gescheiden hebben. Door de plaatsing van de schappen en de bestaande ingang van de winkel was het lastig voor het personeel te onderscheiden welke klant net de winkel binnenkwam en welke eruit ging.

HEMA distributiecentrum Utrecht

ma, nov 30

HEMA distributiecentrum Utrecht

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, hebben we bij het distributie centrum van de Hema de oude mechanische driepoottourniquets vervangen voor motorisch aangedreven tourniquets met een 2-arm systeem.

Home Decor

ma, nov 30

Home Decor

Bij Homedecor heeft Chameo een dubbelvleugelige schuifdeurautomaat geïnstalleerd.
Home Decor is een interieur winkel gespecialiseerd in het inrichten van woningen en bedrijven.

Kantoor Alphen aan den Rijn

ma, nov 30

Kantoor Alphen aan den Rijn

Bij een kantoor in Alphen aan den Rijn moest een bestaande binnendeur automatisch open en dicht gaan.
Niets meer en niets minder.
De deur is ingesteld op "push and go" waardoor de gebruiker alleen heel licht tegen deur hoeft te duwen en de automaat de beweging overneemt.

Saturn Amsterdam

ma, nov 30

Saturn Amsterdam

We hoefden niet heel lang na te denken toen Hendriks Aluminium ons belde met de vraag of wij in staat waren de toegangen en met name een hele speciale 3 vleugelige telescoop deur voor de Flagship Store van hun klant Saturn te maken.

Vraag direct extra informatie aan!

Uw naam (*)
(alleen letters en cijfers)
Bedrijfsnaam
Invalid Input
(Woon)plaats (*)
(alleen letters en cijfers)
Onderwerp (*)


(kies minimaal 1 onderwerp)
Telefoonnummer *
(vul enkel cijfers in)
Uw e-mail (*)
(controleer uw e-mailadres)
Anti spam (*) Anti spam
  Andere cijfers
Probeer het nog eens

 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms