IMG 2834 web

Appartementen Noordwijk

Bij 3 schitterende appartementgebouwen pal aan de kust (naast Huis ter Duin) in Noordwijk moesten de bestaande handbediende deuren vervangen worden voor automatische schuifdeuren.

Aangezien bij dit project de bestaande kozijnen ook aan vervanging toe waren is er in nauwe samenwerking met de gevelbouwer zo gepland dat de buitendeuren 's avonds weer dicht en afsluitbaar waren.

Voor de buitendeuren is gekozen voor 3 automatische dubbelvleugelige buitendeuren met daarachter 3 automatische telescopische binnendeuren met vast zijpaneel.

 

 

IMG 2835 web2 IMG 2844 web3

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms