pop1

Pop Vriend Seeds Andijk

Door toename van de laboratorium activiteiten heeft Pop Vriend Seeds op de bestaande locatie een nieuw laboratorium en kantoor laten bouwen.

Kernwoorden als: “duurzaam, veel natuurlijk licht, modern en innovatief maar met een natuurlijke uitstraling” zaten opgenomen in de opdracht aan de architect.
Chameo heeft de automatische schuifdeuren in dit prachtige nieuwe pand mogen realiseren en door de toepassing van uitermate transparante schuifdeuren aan deze kernwoorden kunnen voldoen. In het pand zitten 4 automatische schuifdeuren waarbij de volledige automatisering zit weggebouwd uit het zicht van de werknemers en de bezoekers.

De 2 grootste deuren met een dagmaat breedte van 1800 mm dichten transparant en geruisloos de gang van het laboratorium en schuiven bij het openen volledig weg in de wand waardoor alleen een beweegbare glasplaat zichtbaar is. De andere 2 deuren zijn opgenomen in een volledig transparante glazen wand.

Pop seeds Pop seeds 

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand