vomar

Vomar Beverwijk

Bij de Vomar in Beverwijk is door Chameo een dubbelvleugelige deur met een dagmaat van 3000 mm gemonteerd.

Dat is dus een deuropening van wel 3 meter!

In deze hoofdingang tot de supermarkt is de krachtige Chameo C300 schuifdeuraandrijving toegepast. Met de Chameo C300 is de deur namelijk geschikt voor continu gebruik en door de grote opening biedt deze voldoende vrije doorgang voor gelijktijdig binnenkomende en vertrekkende klanten, zelfs met volle winkelwagens.

Voor de winterperiode is standaard een winterstand beschikbaar zodat, indien gewenst door het supermarkt personeel, voor een gereduceerde doorgang kan worden gekozen. Mocht het aanbod van klanten te groot worden voor de gereduceerde doorgang dan zal de aandrijving automatisch overschakelen naar een volledige doorgang zodat aan het winkelend publiek ongehinderd doorgang wordt verleend.

vomar vomar

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand