c_200_200_15226924_00_images_IMG_1691.jpg

Entree VvE te Amsterdam

Bij deze VvE te Amsterdam heeft Chameo een smalprofiel telescooppui geleverd in combinatie met een C200T telescoopschuifdeuraandrijving.

In de oorspronkelijke situatie was de pui voorzien van een hardglazen deur op een vloersteun. Aangezien de deur door obstructie volledig was verbrijzeld is de klant op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing. De belangrijkste wens van de klant was dat de deur volledig transparant moest zijn. Dat geeft namelijk een veilig gevoel.

De combinatie is gevonden door het verwijderen van de hardglazen deur met een gedeelte van het vaste paneel en vervolgens de nieuwe pui met in bronskleur geanodiseerde aluminium profielen te laten aansluiten op het bestaande gedeelte. Een prachtig transparant resultaat!

  

c_150_150_15226924_00_images_IMG_1696.jpg

c_150_150_15226924_00_images_IMG_1694.jpg

 

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms