T-Systems4

T-Systems

Dat veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk is voor T-Systems was voor ons al vanaf het begin erg duidelijk. Met een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken levert T-Systems innovatieve ICT- oplossingen en -diensten voor grootzakelijke organisaties en overheden. De ICT-dienstverlener heeft vestigingen in meer dan 20 landen, telt wereldwijd 52.000 medewerkers en genereerde in het boekjaar 2012 10 miljard euro aan inkomsten.

We voelden ons dan ook vereert dat T-Systems heeft gekozen om de fysieke toegangscontrole en regulering van hun hoofdentree door Chameo te laten verzorgen. Ze wilden een vriendelijke, luxe en moderne uitstraling in hun entree.
Door te werken met gehard glas en roestvrijstaal is er een transparante maar duidelijke afscherming gecreëerd.
Er zijn 2 sluisdoorgangen in de hoofdentree geplaatst met een mindervalide doorgang en 1 sluisdoorgang in de personeelsingang.

T-Systems1 T-Systems3 T-Systems4

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand