Baronie1

Baronie Alphen aan den Rijn

Van oude vervallen chocolade fabriek tot schitterde appartementen en winkels.
Alphens grootste industriële monument, De Baronie werd in 1954 met Marshallhulp gebouwd maar was de laatste jaren door leegstand in verval geraakt.

Op de plek waar tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, is door S2 architekten uit Amsterdam in opdracht van Green Real Estate een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied ontworpen. Het winkelgebouw bestaat uit 14 winkelunits, 2 grote supermarkten, 6 woningen en 450 parkeerplaatsen. In opdracht van Lieftink Geveltechniek mocht Chameo de automatische deuren leveren en installeren van dit schitterende monument.

Architect S2 architecten - Ontwikkelaar Green Real Estate - Provincie Zuid Holland

 

Baronie1

Baronie2

Baronie3

Baronie4

Baronie5

 
 

Over Chameo

Chameo ontwikkelt, levert en installeert intelligente technologische oplossingen voor toegangstechniek. Het doel is ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde voorzieningen op gelijkwaardige wijze kan gebruiken, zodat zo weinig mogelijk aparte oplossingen bedacht moeten worden voor personen met een functiebeperking.

Lees meer...

Testimonials

”Wij passen de automatische deuren van Chameo toe in de computerruimtes en datacenters die wij voor onze klanten realiseren. Chameo is al jaren een partner waarop wij kunnen rekenen. Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit maar ook de manier van werken van Chameo.”

Ronald Kok, Directeur All IT Rooms

”Mijn ervaringen met Chameo zijn bijzonder goed, het bedrijf is zeer toegankelijk, je voelt je er welkom, er is een open communicatie tussen de adviseur en jijzelf als klant. Daarbij wordt er met je meegedacht om jouw specifieke situatie van een zo goed mogelijk advies te voorzien waarbij oplossingsgericht wordt gewerkt.”

Jan Ruitenberg, CareResorts Thailand